Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αποκάλυψη: Το οργανωμένο σχέδιο των Τούρκων με φάλαγγες λεωφορείων

«Η Τουρκία πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη και τώρα προσπαθεί να τρέξει να κρυφτεί». Αυτή είναι η χαρακτηριστική φράση πηγής από το ΓΕΕΘΑ, μιλώντας στο enikos.gr για όλα όσα η Τουρκία σχεδίαζε να πράξει χθες και δεν τα κατάφερε την τελευταία στιγμή.

Το τουρκικό σχέδιο να «πνίξει» τα ελληνικά νησιά με καραβιές μεταναστών, ανάμεσα στους οποίους πολλοί φορείς του κορονοΐού απετράπη την τελευταία στιγμή. Ο Τομέας Πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ βρίσκεται σε οργασμό συγκέντρωσης πληροφοριών από κάθε διαθέσιμη πηγή και με την αξιολόγηση όλων των δεδομένων ο ίδιος ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, έδωσε την άμεση εντολή κινητοποίησης σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του enikos.gr, ο Τομέας Πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ εντόπισε τρεις περιοχές από τις οποίες έγιναν μαζικές κινητοποιήσεις μεταναστών από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Αυτές οι περιοχές είναι:

- Ο καταυλισμός του Παζάρ Κουλέ, στην Ανδριανούπολη. Εκεί ήταν συγκεντρωμένοι όλοι οι αλλοδαποί που το προηγούμενο χρονικό διάστημα πρωταγωνιστούσαν στα επεισόδια στον Έβρο και την αποτυχημένη απόπειρα μαζικής εισβολής στην Ελλάδα.

- Ο καταυλισμός του Οσμάνιγιε. Βρίσκεται στην ανατολική Τουρκία έξω από τα Άδανα και αποτελεί έναν από τους δύο μεγαλύτερους καταυλισμούς που έχει στήσει η Τουρκία. Από εκεί μεταφέρθηκαν 250 άτομα.

- Ο καταυλισμός της Αλεξανδρέττας. Βρίσκεται μία ανάσα από τα σύνορα με την Βόρεια Συρία κι εκεί έχει συγκεντρώσει όσους εγκατέλειψαν την χώρα τα τελευταία χρόνια. Άλλα 250 άτομα μεταφέρθηκαν από εκεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η Τουρκική Στρατοχωροφυλακή (Jandarma) δημιούργησε φάλαγγες λεωφορείων, συνοδεία οχημάτων με αναμμένους φάρους που ξεκίνησαν από το βράδυ της Παρασκευής και κατέληξαν στα μικρασιατικά παράλια απέναντι από Λέσβο και Χίο. Εξ ου και οι υπερπτήσεις των τουρκικών μαχητικών πάνω από τις συγκεκριμένες περιοχές, χθες το μεσημέρι.

Ακόμη ένα στοιχείο που καταδεικνύει το οργανωμένο σχέδιο των Τούρκων είναι το γεγονός ότι όλη αυτή η επιχείρηση στήθηκε ενώ ήδη είχε τεθεί σε εφαρμογή η απαγόρευση κυκλοφορίας σε 31 μεγάλες πόλεις της Τουρκίας. Για να φτάσουν τα λεωφορεία στον τελικό προορισμό χρειάστηκε να περάσουν από πόλεις που τελούν υπό το καθεστώς της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, όπως τα Άδανα και η Αττάλεια στην ανατολή και η Κωνσταντινούπολη στα δυτικά.

Πάντως, εκτός από το Αιγαίο, η επιφυλακή παραμένει σε ύψιστο βαθμό και στον Έβρο.​

Αυτό είναι το βίντεο με μετανάστες που παράτησαν στα μικρασιατικά παράλια, κοντά στην Σμύρνη.


(του Χρήστου Μαζανίτη)

Πηγή: enikos


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.