Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Είδατε την Αλκ. Πρωτοψάλτη πάνω σε μία καρότσα να τραγουδάει στον Μητσοτάκη;

Το θέαμα που αντίκρισαν οι Αθηναίοι, Σάββατο πρωί, ήταν απερίγραπτο. Η γνωστή τραγουδίστρια Αλκηστη Πρωτοψάλτη ανέβηκε μαζί με τη μπάντα της πάνω σε ένα φορτηγό του Δήμου Αθηναίων και γυρνούσε στους δρόμους της Αθήνας τραγουδώντας.

Πώς περνούν με τα ντάτσουν και πουλούν καρπούζια το καλοκαίρι, πως περνούν οι παλιατζήδες που όλα τα παλιά αγοράζουν τα πρωινά, έτσι και η Αλκηστις ανέβηκε στην καρότσα, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει στους απορημένους περαστικούς.

Τη... δράση αυτή την εξήγησε ο πρωί-πρωί στο Instagram ο Κώστας Μπακογιάννης. «Στον δρόμο με Αγάπη» έγραψε ο Δήμαρχος Αθηναίων. «Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!».

Κι έτσι, η κυρία Πρωτοψάλτη, ανέβηκε στο φορτηγό και ξεκίνησε το ταξίδι της -λέμε τώρα- στις γειτονιές της Αθήνας. Δεν ξέρουμε σε ποιες γειτονιές πήγε, αλλά σίγουρα μία από αυτές ήταν και η Ηρώδου Αττικού με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να βγαίνει να την απολαύσει. Τυχαία.

Το γραφικόμετρο χτύπησε κόκκινο.
Μετά η κυρία Πρωτοψάλτη πήγε, λέει, και προς τα νοσοκομεία. Να τραγουδήσει και στους αρρώστους. Να παλεύουν οι άνθρωποι με τα προβλήματά τους να έχουν και την Αλκηστη να άδει έξω από το δωμάτιό τους. Σαδιστικό.

Σκέφτομαι πόσοι τραγουδιστές θα ανέβαιναν σε μία καρότσα να πήγαιναν να τραγουδούσαν έξω από το Μαξίμου... Πόσοι δεν θα είχαν ούτε καν τη στοιχειώδη αυτογνωσία να αποφύγουν να είναι πρωταγωνιστές στο πιο κιτς θέαμα της πανδημίας.

Όσο για την εικόνα έξω από το Μαξίμου, με όλους δίπλα δίπλα, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, χωρίς μάσκες χωρίς τίποτα, την ώρα που εμάς μας έχουν τσακίσει να μένουμε στο σπίτι κράζοντας όσους πηγαίνουν μία βόλτα στο Φλοίσβο, δεν θα τη σχολιάσω. Ούτε τα αυτοκίνητα της δημοτικής αστυνομίας και τα μηχανάκια με τις κάμερες που συνόδευαν το φορτηγό με την καρότσα και την Αλκηστη πάνω σε αυτά.

Αν πήγαινε η κυρία Πρωτοψάλτη με το άρμα και στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα είχε ολοκληρωθεί το πακέτο...


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.