Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παρατείνεται το δικαστικό έτος

Στον περιορισμό των δικαστικών διακοπών, λόγω του κορονοιού, προχωρά η κυβέρνηση.

Το πράσινο φως ανάβει σχετική τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης η οποία προβλέπει τον περιορισμό των δικαστικών διακοπών μόνο για το τρέχον δικαστικό έτος από 16 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, το δικαστικό έτος θα παραταθεί για το χρονικό διάστημα από 1η  έως 15 Ιουλίου και από 1η  έως 15 Σεπτεμβρίου.

Την παράταση του δικαστικού έτους είχε προαναγγείλει ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας  διχάζοντας  τον δικαστικό κόσμο καθώς μόνο η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας και ο πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους τάχθηκαν υπέρ του συγκεκριμένου μέτρου, για την αποσυμφόρηση της δικαστικής ύλης, λόγω της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων από τις 13 Μαρτίου.

Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξη του ο υπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε την βεβαιότητα πως «οι Έλληνες δικαστές θα συμβάλλουν και αυτοί από τη δική τους πλευρά, στην επιστροφή της κανονικότητας που χρειάζεται και η κοινωνία και η οικονομία της χώρας.»


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.