Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μέλος επιτροπής υπουργείου Υγείας: Να τελειώσει τώρα η σχολική χρονιά

Τα σχολεία δεν θα πρέπει να ανοίξουν, καθώς τα παιδιά δεν έχουν νοσήσει από κορονοϊό και δεν διαθέτουν αντισώματα, δήλωσε ο παθολόγος-λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής ειδικών του υπουργείου Υγείας Μάριος Λαζανάς.

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Λαζανάς διατύπωσε την άποψη ότι θα πρέπει «να τελειώσει τώρα η σχολική χρονιά» και ενδεχομένως να χρειαστεί «να ληφθεί μια μέριμνα για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών».

Όπως εξήγησε δεν θεωρεί ασφαλές το να ανοίξουν τα σχολεία, καθώς «τα παιδιά δεν έχουν αντισώματα, δεν έχουν προσβληθεί Πώς θα βρεθούν τα παιδιά σε μια αίθουσα 30 ατόμων;».

Αναφερόμενος γενικότερα στον κορονοϊό, σχολίασε πως «δεν έχουμε ξαναδεί το πόσο εύκολα να μεταδίδεται» ενώ σημείωσε πως ναι μεν τα δεδομένα στην Ελλάδα είναι «ευχάριστα αλλά, αν ξεφύγουμε, θα πάψουμε να τα έχουμε και θα φτάσουμε σε σημεία άλλων χωρών» και προειδοποίησε πως «αυτά που βλέπουμε αποτυπώνουν τα μέτρα που ελήφθησαν πριν από 15 ημέρες. Αν ξεφύγουμε σήμερα, θα στραβώσουν τα αποτελέσματα».

Ο κ. Λαζανάς εξέφρασε την άποψη ότι όλοι θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μάσκες, ακόμα και πάνινες. «Αν τα μέτρα αρχίζουν να απελευθερώνονται όλος ο κόσμος πρέπει να φοράει μάσκες κυρίως για την προστασία από τους ασυμπτωματικούς και τη μετάδοση του ιού από αυτούς», υπογράμμισε.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.