Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βουλγαρία-κορονοϊός: Επιτρέπονται οι περίπατοι σε πάρκα, υπό προϋποθέσεις

Οι Βούλγαροι έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν περίπατο σε πάρκα και δημόσιους κήπους, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, μετά τη σχετική εντολή του υπουργού Υγείας Κίριλ Ανάνιεφ, με την οποία καταργήθηκε η προηγούμενη απαγόρευση που ίσχυε λόγω της πανδημίας της Covid-19.

   Ειδικότερα, έγκυες και παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους ή δύο μέλη της οικογένειας μπορούν να κάνουν περίπατο στα πάρκα και τους δημόσιους κήπους, από τις 9:30 έως τις 18:30. Εκτός αυτού του χρονικού πλαισίου, τα πάρκα και τους δημόσιους κήπους μπορούν να χρησιμοποιούν όσοι θέλουν να αθληθούν ή είναι ιδιοκτήτες κατοικίδιων.

   Τα μέτρα ατομικής προστασίας (μάσκες, απόσταση 2,5 μέτρων) παραμένουν σε ισχύ. Οι πολίτες που κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους, ανοικτούς ή κλειστούς, είναι υποχρεωμένοι να φορούν προστατευτική μάσκα έως τις 13 Μαΐου.

   Πενήντα οκτώ νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στη Βουλγαρία το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 1.348. Ο αριθμός των θυμάτων στη Βουλγαρία ανήλθε σε 56.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.