Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πώς να απαλλαγείς από την ψαλίδα στα μαλλιά τώρα με τα κομμωτήρια κλειστά

Οι μέρες της κοινωνικής απομάκρυνσης συνεχίζονται, συνεχίζουν όμως και τα μαλλιά μας να μακραίνουν και να χάνουν το σχήμα τους.

Τι μπορούμε να κάνουμε; Πέρα από την προφανή περιποίηση με κάποια μάσκα μαλλιών δηλαδή, ώστε να μη χάσουν και τη λάμψη τους.

Το Νο 1 τρικ για να γλιτώσεις από την ψαλίδα; Οι πλεξίδες!

Κάνουμε δύο πλεξίδες στα μαλλιά και τα φέρνουμε μπροστά, ώστε να μπορούμε να τα βλέπουμε καλά στον καθρέφτη.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρατηρήσεις φύτρες και τούφες που προεξέχουν από την πλεξίδα. Αυτές είναι που παρουσιάζουν πρόβλημα, αυτές οι άκρες με το λευκό χρώμα, η σημαντικότερη υποδήλωση της ψαλίδας.

Με ένα ψαλιδάκι κόβουμε λοιπόν προσεκτικά αυτές τις άκρες. Και τίποτα παραπάνω!

Όταν ξεπλέξουμε τα μαλλιά μας, θα έχουν διατηρήσει τη φόρμα τους χωρίς αντιαισθητική ψαλίδα πια...


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.