Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΔΕΥΑΚ: Αποκατάσταση βλάβης στο αντλιοστάσιο της Τ.Κ. Περίστασης

Αντιμετωπίστηκε από συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, η εκτεταμένη βλάβη, που προκλήθηκε στο αντλιοστάσιο της Τοπικής Κοινότητας Περίστασης, στην περιοχή «Παναγία», την Κυριακή του Πάσχα.

Επί τόπου βρέθηκαν συντονίζοντας τις ενέργειες αποκατάστασης του προβλήματος, τόσο ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης, τους οποίους ο  Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Περίστασης, Γεώργιος Α. Χελιδονόπουλος ευχαρίστησε και προσωπικά για την άμεση κινητοποίηση και την άρτια συνεργασία, απόρροια της οποίας ήταν η δραστική αντιμετώπιση του προβλήματος, αφενός με την αντικατάσταση της προϋπάρχουσας αντλίας και αφετέρου με την τοποθέτηση νέας.

Επιπλέον, ο κος Χελιδονόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη διαρκή παρουσία υπαλλήλων, ηλεκτρολόγων, μηχανικών και βυτιοφόρων φορτηγών, που ακατάπαυστα αντλούσαν λύματα επί 2 ημέρες, με στόχο να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα και μόλυνση στην πέριξ περιοχή και στα αγροτεμάχια.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο πρόεδρος της Τ.Κ.: «Κοινό στόχο και προτεραιότητα όλων μας συνιστά η προστασία των Δημοτών μας και η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν».Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.