Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η απόπειρα απάτης του γύρισε μπούμερανγκ! Ο επιχειρηματίας στο Ρέθυμνο δεν τσίμπησε

Οι εποχές είναι δύσκολες και περίεργες και κάποιοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις για να εξαπατήσουν κόσμο και να έχουν οικονομικό όφελος.

Όπως αυτό που συνέβη με άγνωστο, που επικοινώνησε με επαγγελματία της πόλης και υποστήριξε πως είναι ο αντιδήμαρχος οικονομικών Στέλιος Σπανουδάκης. Ζήτησε από τον επαγγελματία να κάνει μία προμήθεια για τον δήμο Ρεθύμνου και του ζήτησε – ως “Στέλιος Σπανουδάκης” – να του δώσει έναν λογαριασμό για να του καταθέσει τα χρήματα.

Στη συνέχεια, επανήλθε τηλεφωνικά και του είπε πως έκανε λάθος κατάθεση και να του επιστρέψει ο επαγγελματίας ένα μεγάλο ποσό πίσω. Έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία για το γεγονός και αναζητείται ο δράστης.

Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν πως οι προμήθειες των δήμων γίνονται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, ακολουθούνται διαδικασίες που σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνουν προσωπικές επαφές μελών του δημοτικού συστήματος και μεταφορές χρημάτων με αυτόν τον τρόπο και όχι με επίσημο ένταλμα πληρωμής.

Οι πολίτες οφείλουν να είναι υποψιασμένοι απέναντι στους λογής επιτήδειους και να μην πέφτουν θύματα. Εφόσον,δε, αντιληφθούν ύποπτες ενέργειες, να ενημερώνουν άμεσα την αστυνομία ή το δήμο Ρεθύμνου.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.