Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Και ιερέας και δικυκλιστής διασώστης του ΕΚΑΒ

Ο ρόλος του είναι διπλός. Εκτός από ιερέας είναι και δικυκλιστής διασώστης του ΕΚΑΒ. Πρόκειται για τον Απόστολο Δάμκαλη που σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής (10/4) τόνισε ότι οι καταστάσεις που ζούμε είναι πρωτόγνωρες.

Μιλώντας στο Mega ο Απόστολος Δάμκαλης εξήγησε πως ο ρόλος των δικυκλιστών διασωστών περιλαμβάνει την αντιμετώπιση όλων των περιστατικών εν δυνάμει ύποπτων για κορονοϊό. Για το λόγο αυτό, ανέφερε «χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα προστασία που του έχουν δοθεί, όπως μάσκες, γάντια, ειδικές στολές κλπ».

«Οι μοτοσικλετιστές διασώστες δεν μεταφέρουν ασθενείς στα νοσοκομεία» διευκρίνισε σημειώνοντας πως πηγαίνουν σε όλα τα επείγοντα περιστατικά.

Για το καθεστώς στο οποίο έχουν μπει και οι εκκλησίες λόγω κορονοϊού, ο κ. Δάμκαλης υποστήριξε πως «οι καταστάσεις είναι πρωτόγνωρες, ωστόσο με πίστη και με προσευχή όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν».
ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.