Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης

Σε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, με ειδικά αφιερώματα σε εκπομπές και μουσική που συνάδει με το ύφος των ημερών, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης 95,3fm μεταφέρει στους ακροατές και στις ακροάτριες την κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μεγάλης Εβδομάδας, αποτυπώνοντας στο πρόγραμμά του το Θείο Δράμα, από την κορύφωσή του ως την Ανάσταση.


Το Πρόγραμμα
Καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας  έως και την Ανάσταση το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης θα αναμεταδίδει τις Θείες Λειτουργίες του Ιερού Ναού Θ. Αναλήψεως.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Μ. Δευτέρα – Μ. Τρίτη, 18:00 – 19:30: Ακολουθία Νυμφίου
Μ. Τετάρτη, 18:00 – 19:30 : Νιπτήρας
Μ. Πέμπτη: 18:00 – 20:30 : Ακολουθία Αγίων Παθών
Μ. Παρασκευή: 8:00 – 11:00 : Μ. Ώρες – Αποκαθήλωση & 19:00 – 21:30 Ακολουθία Επιταφίων
Μ. Σάββατο, 07:30 – 09:30 : Θεία Λειτουργία & 23:00 – 01:30 Ανάσταση - Θ. Λειτουργία
Κυριακή Πάσχα, 18:00 – 19:00 Εσπερινός Αγάπης

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.