HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ερευνα Interview: Ποιοί είναι οι 3 υπουργοί που "σαρώνουν"- Η βαθμολογία Μητσοτάκη και Τσίπρα

Οι Έλληνες είναι ικανοποιημένοι με την αντιμετώπιση της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με έρευνα της Interview.

Πρώτος υπουργός στην προτίμηση των πολιτών είναι ο Κυριάκος Πιερρακάκης, για τα ψηφιακά άλματα της χώρας εν μέσω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, με αξιολόγηση από το 1 έως το 10, μετά τον Κυριάκο Πιερρακάκη που συγκεντρώνει 8,1, ακολουθούν ο υπ. Υγείας, Βασίλης Κικίλιας με 7,6 και ο υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης με 6,6.

Κορονοϊός - Ερευνα Interview: Ποιοί είναι οι 3 υπουργοί που "σαρώνουν"- Η βαθμολογία Μητσοτάκη και Τσίπρα


Επίσης, σε ερώτηση για το "πώς αξιολογείτε τη στάση του πρωθυπουργού, αλλά και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης", ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε 8,3 και ο Αλέξης Τσίπρας 4,0.



Σε ερώτηση για το εάν "Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες έκαναν ψηφιακά μέσα σε λίγες εβδομάδες, ότι δεν έγινε για πολλά χρόνια;", οι απαντήσεις ήταν οι εξής: Συμφωνώ/Μάλλον συμφωνώ 90% και Διαφωνώ/Μάλλον διαφωνώ 10%.



Επιπλέον, σε ερώτηση για το "πού κατά την άποψη σας κυκλοφορεί περισσότερο ο κορονοϊός", η συντριπτική πλειοψηφία απάντησε τα Μέσα Μεταφοράς και στη συνέχεια σε επιφάνειες.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια