Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ερευνα Interview: Ποιοί είναι οι 3 υπουργοί που "σαρώνουν"- Η βαθμολογία Μητσοτάκη και Τσίπρα

Οι Έλληνες είναι ικανοποιημένοι με την αντιμετώπιση της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με έρευνα της Interview.

Πρώτος υπουργός στην προτίμηση των πολιτών είναι ο Κυριάκος Πιερρακάκης, για τα ψηφιακά άλματα της χώρας εν μέσω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, με αξιολόγηση από το 1 έως το 10, μετά τον Κυριάκο Πιερρακάκη που συγκεντρώνει 8,1, ακολουθούν ο υπ. Υγείας, Βασίλης Κικίλιας με 7,6 και ο υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης με 6,6.

Κορονοϊός - Ερευνα Interview: Ποιοί είναι οι 3 υπουργοί που "σαρώνουν"- Η βαθμολογία Μητσοτάκη και Τσίπρα


Επίσης, σε ερώτηση για το "πώς αξιολογείτε τη στάση του πρωθυπουργού, αλλά και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης", ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε 8,3 και ο Αλέξης Τσίπρας 4,0.Σε ερώτηση για το εάν "Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες έκαναν ψηφιακά μέσα σε λίγες εβδομάδες, ότι δεν έγινε για πολλά χρόνια;", οι απαντήσεις ήταν οι εξής: Συμφωνώ/Μάλλον συμφωνώ 90% και Διαφωνώ/Μάλλον διαφωνώ 10%.Επιπλέον, σε ερώτηση για το "πού κατά την άποψη σας κυκλοφορεί περισσότερο ο κορονοϊός", η συντριπτική πλειοψηφία απάντησε τα Μέσα Μεταφοράς και στη συνέχεια σε επιφάνειες.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.