Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τα «μαγικά χαλιά» του… number one Νίκου Χαρδαλιά - Πηγή έμπνευσης για αρκετά τραγούδια ο Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας (βίντεο)

Σε πρόσωπο των ημερών έχει εξελιχθεί ο Νίκος Χαρδαλιάς λόγω του ρόλου του στα μέτρα που αφορούν τον περιορισμό του κορονοϊού.

Έτσι, μετά το δημοτικό τραγούδι, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας βρήκε θέση και σε πιο σύγχρονα άσματα.

Η κωμικός Σοφία Κουρτίδου βρήκε μία θέση για το Νίκο Χαρδαλιά στα «Μαγικά χαλιά» του Λευτέρη Πανταζή, ενώ το δίδυμο με το «Ρώτησα τον Χαρδαλιά που να κάνω πασχαλιά...» τον συμπεριέλαβε σε μία διασκευή του «My Number One» της Έλενας Παπαρίζου.


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.