Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στα λευκά η Φλώρινα: Πυκνή χιονόπτωση μέσα στην πόλη (φωτο+vid)

Οι χιονοπτώσεις στην πόλη αλλά και σε όλον τον νομό αναμένεται να ενταθούν μετά το μεσημέρι και να συνεχιστούν έως και αύριο το πρωί.

Θα μπορούσε να είναι Πρωταπριλιάτικο ψέμα, όμως είναι πραγματικότητα: στα λευκά ξύπνησε σήμερα η πόλη της Φλώρινας, όπου σημειώθηκε πυκνή χιονόπτωση το πρωί, εξαιτίας της μίνι-κακοκαιρίας που θα πλήξει έως αύριο κυρίως το βόρειο τμήμα της χώρας μας.

Οι χιονοπτώσεις στην πόλη αλλά και σε όλον τον νομό αναμένεται να ενταθούν μετά το μεσημέρι, με την περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, και να συνεχιστούν έως και αύριο το πρωί.

Βαρομετρικό χαμηλό απο την Αδριατική κινούμενο προς το Αιγαίο μέσα στην ημέρα προκαλώντας σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και πυκνές χιονοπτώσεις κυρίως στη Δυτική Μακεδονία και από τις νυχτερινές ωρες και σε πεδινά τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας. Μάλιστα, ενδέχεται να σημειωθούν χιονοπτώσεις και στα ημιορεινά της Θεσσαλονίκης.


Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: Ηχώ Φλώρινας


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.