Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αποσωληνώθηκαν τρεις ασθενείς με κορωνοϊό - Συγκινητικό VIDEO με ασθενή που βγαίνει απο ΜΕΘ

Συνολικά 51 άτομα που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό έχουν εξέλθει από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομεία της χώρας μας, σύμφωνα με την χθεσινή ενημέρωση του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας και καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα.

Όπως έκανε γνωστό σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας αποσωληνώθηκαν τρεις από τους τέσσερις ασθενείς στη ΜΕΘ-COVID του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

«Τρεις ακόμα νίκες ζωής, από τους ήρωες της ΜΕΘ», αναφέρει ο κ. Κικίλιας στην ανάρτησή του.

Ο υπουργός Υγείας δημοσίευσε βίντεο με την στιγμή ενός ασθενή που βγαίνει από τη ΜΕΘ με τους γιατρούς και νοσηλευτές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.