Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Την 1η ανταλλακτική βιβλιοθήκη δημιούργησε ο Δήμος Κατερίνης στο ισόγειο του Δημαρχείου

Η ιδέα είναι απλή: να παρέχεται η δυνατότητα στους υπαλλήλους του Δήμου Κατερίνης κ.α. εργαζόμενους να δανειστούν και να ανταλλάξουν βιβλία, απευθείας στον τόπο εργασίας τους, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στο δημαρχείο και χωρίς τη διαμεσολάβηση ενός επίσημου - στεγασμένου φορέα.

Ένα έπιπλο, ένα περιστρεφόμενο σταντ και αρκετά βιβλία - δωρεά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης, 4 αυτοκόλλητα προσφορά της κυρίας Χατζηχρήστου Χριστίνας, ιδιοκτήτριας του “Point, gift and more” ήταν επαρκή για να μπολιαστούν με την ιδέα του αντιδημάρχου Διοικητικών - Οικονομικών Υπηρεσιών του Δημήτρη Μορφακίδη, ο οποίος τονίζει χαρακτηριστικά: «Επιδιώκουμε να δώσουμε μια νέα πνοή στο χώρο εργασίας των υπαλλήλων».

Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η 1η ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Μια μορφή βιβλιοθήκης, η οποία επιτρέπει την ελεύθερη ανταλλαγή βιβλίων ανάμεσα σε πολίτες, στη συγκεκριμένη περίπτωση ανάμεσα στο διοικητικό και όχι μόνο προσωπικό του Δήμου.

Η ανταλλακτική βιβλιοθήκη βρίσκεται στην είσοδο του Δημαρχείου και περιλαμβάνει βιβλία που διαχειρίζονται οι ίδιοι οι χρήστες. Η ανταλλαγή γίνεται δωρεάν! Δεν αγοράζεις. Δεν πουλάς. Ο βιβλιοθηκάριος είσαι εσύ. Όταν φέρνεις ένα βιβλίο μπορείς να πάρεις άλλο. Όταν παίρνεις ένα βιβλίο, καλό είναι να φέρεις ένα άλλο.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος «Δίνουμε τη δυνατότητα και την ευκαιρία στους υπαλλήλους, καθώς και στους πολίτες που επισκέπτονται το δημαρχείο, να δανειστούν και να ανταλλάξουν τα βιβλία τους, να διαβάσουν, να ψυχαγωγηθούν. Χαίρομαι ιδιαιτέρως για την ιδέα του Δημήτρη του Μορφακίδη, μια πρόταση η οποία αμέσως αγκαλιάστηκε και από τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Νίκο Τσιαμπέρα, πάντα προς όφελος των υπηρεσιών και του δημότη».Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.