Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πάνω από 80 νεκροί και τεράστιες καταστροφές σε Μπανγκλαντές και Ινδία από τον κυκλώνα Αμφάν

Νεκρούς και τεράστιες καταστροφές άφησε το πέρασμα του κύκλωμα Αμφάν σε Ινδία και Μπανγκλαντές.

84 άνθρωποι είναι νεκροί ενώ εκατοντάδες παραλιακά χωριά πλημμύρισαν, καλλιέργειες χάθηκαν και χιλιάδες σπίτια καταστράφηκαν από το πέρασμα του κυκλώνα Αμφάν.

Σχεδόν 24 ώρες αφότου έφθασε στην ηπειρωτική χώρα ο κυκλώνας, ο ισχυρότερος που έχει σχηματισθεί στον κόλπο της Βεγγάλης στη διάρκεια του 21ου αιώνα, οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές μοιάζουν, τουλάχιστον προσωρινά, λιγότερο σημαντικές απ’ αυτές που προκαλούσαν μέχρι πρόσφατα οι πιο σφοδροί κυκλώνες στην περιοχή, που άφηναν μερικές φορές πίσω τους χιλιάδες νεκρούς.«Ήταν μια ισχυρή καταιγίδα. Όμως έχασε σταδιακά ισχύ στη διάρκεια τριών ημερών πριν πλήξει το ινδικό κρατίδιο της Δυτικής Βεγγάλης», δήλωσε ο Ναγίμ Βάχρα, ειδικός στις φυσικές καταστροφές στο Μπανγκλαντές.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.