Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Πιθανό δεύτερο κύμα κορονοϊού στην Ελλάδα» – Τι ρόλο θα παίξει ο τουρισμός

Επιφυλακτικός για το άνοιγμα δημοτικών σχολείων εμφανίστηκε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ, εξηγώντας πως είναι αρκετά δύσκολη η τήρηση όχι των κανόνων υγιεινής αλλά κυρίως των αποστάσεων, από παιδιά των αντίστοιχων ηλικιών.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Σαρηγιάννης σημείωσε πως είναι πιθανό να υπάρξει δεύτερο κύμα κορονοϊού στην Ελλάδα, εξηγώντας πως θα παίξει ρόλο στον χρόνο εκδήλωσής του ο τουρισμός.

«Αν δεν έχουμε κανέναν φορέα από τους τουρίστες που θα έρθουν το καλοκαίρι, το δεύτερο κύμα πιθανώς να έρθει από τις 14 Οκτωβρίου και μετά» ήταν η εκτίμησή του.

«Αν έχουμε δέκα ασυμπτωματικούς φορείς την ημέρα, το δεύτερο κύμα μπορεί να εκδηλωθεί και μέσα στον Αύγουστο, στο δεύτερο μισό του» κατέληξε, επισημαίνοντας πως το θέμα της καλής ιχνηλάτησης τόσο στις πύλες της χώρας όσο και στις τουριστικές δομές, κυρίως τις μεγάλες, είναι κρίσιμο στοιχείο.
ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.