HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έτσι τηρούνται οι αποστάσεις στη Γαλλία στην εποχή του κορονοϊού

Μετά τις εικόνες από το μετρό της Ρώμης και του Μιλάνου, με τον κόσμο να περιμένει ή να μετακινείται φορώντας μάσκα και με ειδικά σημάδια στο δάπεδο να δείχνουν πού πρέπει να στέκεται ο καθένας, για να τηρούνται οι βασικές αποστάσεις αποτροπής διασποράς του κορονοϊού, παρόμοια καρέ έρχονται και από το Παρίσι.

Οι υπεύθυνοι σε έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς της γαλλικής πρωτεύουσας, τον Gare du Nord, τοποθέτησαν από χθες ειδικά πλαστικά κυκλικά σημάδια στο δάπεδο, ούτως ώστε να διευκολύνουν τους επιβάτες να μείνουν ο ένας στη σωστή απόσταση από τον άλλον.

Νέα μελέτη υποστηρίζει πως ο κορονοϊός είχε ήδη φτάσει στη Γαλλία από τα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ οι ειδικοί υποπτεύονταν ότι ο ιός κυκλοφορούσε στη χώρα πολύ προτού να εντοπιστούν επισήμως τα πρώτα κρούσματα, στα τέλη Ιανουαρίου.

Με 25.201 νεκρούς από την covid-19, σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης, η Γαλλία ετοιμάζεται για σταδιακή έξοδο από το lockdown από τις 11 Μαΐου. Το σχέδιο προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις με βασικότερο «αγκάθι» το άνοιγμα των σχολείων.





Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια