Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έτσι τηρούνται οι αποστάσεις στη Γαλλία στην εποχή του κορονοϊού

Μετά τις εικόνες από το μετρό της Ρώμης και του Μιλάνου, με τον κόσμο να περιμένει ή να μετακινείται φορώντας μάσκα και με ειδικά σημάδια στο δάπεδο να δείχνουν πού πρέπει να στέκεται ο καθένας, για να τηρούνται οι βασικές αποστάσεις αποτροπής διασποράς του κορονοϊού, παρόμοια καρέ έρχονται και από το Παρίσι.

Οι υπεύθυνοι σε έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς της γαλλικής πρωτεύουσας, τον Gare du Nord, τοποθέτησαν από χθες ειδικά πλαστικά κυκλικά σημάδια στο δάπεδο, ούτως ώστε να διευκολύνουν τους επιβάτες να μείνουν ο ένας στη σωστή απόσταση από τον άλλον.

Νέα μελέτη υποστηρίζει πως ο κορονοϊός είχε ήδη φτάσει στη Γαλλία από τα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ οι ειδικοί υποπτεύονταν ότι ο ιός κυκλοφορούσε στη χώρα πολύ προτού να εντοπιστούν επισήμως τα πρώτα κρούσματα, στα τέλη Ιανουαρίου.

Με 25.201 νεκρούς από την covid-19, σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης, η Γαλλία ετοιμάζεται για σταδιακή έξοδο από το lockdown από τις 11 Μαΐου. Το σχέδιο προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις με βασικότερο «αγκάθι» το άνοιγμα των σχολείων.

Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.