Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ασφαλτοστρώσεις & συστηματικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής ικανοποιείται με τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή των Κοιμητηρίων της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης, που ολοκληρώνονται εντός των επόμενων ημερών, από συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.

Παράλληλα, με στόχο την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών, σε εξέλιξη είναι οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις διαγράμμισης των οδών, οι οποίες εκτελούνται καθημερινά από συνεργεία του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, εφαρμόζονται σε διαβάσεις πεζών, θέσεις στάθμευσης, φορτοεκφόρτωσης, σήματα ΚΟΚ κ.α. κατά μήκος κεντρικών και δευτερευόντων οδικών αξόνων στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης, όπου κριθεί απαραίτητο και κατόπιν υπόδειξης της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

Τέλος, την τρέχουσα περίοδο συνεχίζονται οι διαγραμμίσεις για τις νέες στάθμευσης ΑμΕΑ στον αστικό ιστό, ενώ στο πλαίσιο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων τοποθετούνται οριοδείκτες (πλαστικά κολωνάκια) οδοστρώματος για την αποφυγή παράνομης στάθμευσης.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.