Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έπεσαν πυροβολισμοί στη Σκήτη Κοζάνης έπειτα από διαπληκτισμό κατοίκων

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης  στη Σκήτη Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife.gr, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, έπειτα από έντονη λογομαχία μεταξύ δύο κατοίκων του χωριού, ο ένας από τους δύο πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης.

Από το περιστατικό δε σημειώθηκε τραυματισμός, ενώ συνελήφθη και κρατείται ο ηλικιωμένος άντρας που πυροβόλησε.

Για το συμβάν διεξάγει έρευνα η Ασφάλεια ΚοζάνηςΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.