HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κλέφτης χαμογελά την ώρα που αστυνομικός τον «τσακώνει» κρυμμένο και σχεδόν γυμνό μέσα σε ντουλάπα

Τη φράση «τον τσάκωσαν στα πράσα» πέρασε σε άλλο επίπεδο ένας κλέφτης στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Στόουκ.

Ο λόγος για τον Άσλεϊ Μπόουεν, ο οποίος συνελήφθη με τα εσώρουχά του, καθώς βρέθηκε σχεδόν γυμνός μέσα στη ντουλάπα ενός σπιτιού που είχε εισβάλει. Μάλιστα, η αντίδρασή του ήταν... όλα τα λεφτά, καθώς αυτό που έκανε, ήταν να χαμογελάσει.

Ο 29χρονος είχε προχωρήσει το προηγούμενο διάστημα σε μια σειρά από παράνομες πράξεις, αλλά όχι με τόση επιτυχία. Μαζί με τον συνεργό του είχαν μπει σε ένα κατάστημα στο χωριό Έντον στις 3 Δεκεμβρίου 2019 και προσπάθησαν να κλέψουν τσιγάρα και μετρητά. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά, καθώς παρά το γεγονός ότι παραβίασαν την πόρτα στο κατάστημα λίγο πριν τα μεσάνυχτα, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν το ίδιο με το ντουλάπι που είχε μέσα τσιγάρα. Στη συνέχεια ο Μπόουεν έστρεψε την προσοχή του σε ένα ΑΤΜ που υπήρχε στον χώρο, αλλά και αυτό απέτυχε να το «ακουμπήσει».

Τελικά, έφυγε από το κατάστημα άπραγος... Ωστόσο, η Αστυνομία τον αναζητούσε για περισσότερο από έναν μήνα, προτού τον ανακαλύψει μία αστυφύλακας κρυμμένο σε ντουλάπα ενός σπιτιού μόνο με το εσώρουχό του, για να τον συλλάβει στη συνέχεια.


Σύμφωνα με τη Stokesentinel, ο 29χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του για φθορές σε ξένη περιουσία και διάρρηξη, καθώς και επίθεση με ξυλοδαρμό, επικίνδυνη οδήγηση, αλλά και οδήγηση χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια. Επίσης, είπε στις Αρχές ότι παρεμπόδισε έναν αστυνομικό στις 18 Ιανουαρίου.

Φυλακίστηκε, τελικά, για 18 μήνες για διάρρηξη, συν δύο μήνες για ζημιά σε περιουσία και επιπλέον δέκα μήνες για επικίνδυνη οδήγηση. Επίσης, του επιβλήθηκε η αποχή από την οδήγηση για 27 μήνες και η αναγκαστική πραγματοποίηση μαθημάτων.

Δείτε το βίντεο με τη σύλληψή του:




Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια