Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κλέφτης χαμογελά την ώρα που αστυνομικός τον «τσακώνει» κρυμμένο και σχεδόν γυμνό μέσα σε ντουλάπα

Τη φράση «τον τσάκωσαν στα πράσα» πέρασε σε άλλο επίπεδο ένας κλέφτης στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Στόουκ.

Ο λόγος για τον Άσλεϊ Μπόουεν, ο οποίος συνελήφθη με τα εσώρουχά του, καθώς βρέθηκε σχεδόν γυμνός μέσα στη ντουλάπα ενός σπιτιού που είχε εισβάλει. Μάλιστα, η αντίδρασή του ήταν... όλα τα λεφτά, καθώς αυτό που έκανε, ήταν να χαμογελάσει.

Ο 29χρονος είχε προχωρήσει το προηγούμενο διάστημα σε μια σειρά από παράνομες πράξεις, αλλά όχι με τόση επιτυχία. Μαζί με τον συνεργό του είχαν μπει σε ένα κατάστημα στο χωριό Έντον στις 3 Δεκεμβρίου 2019 και προσπάθησαν να κλέψουν τσιγάρα και μετρητά. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά, καθώς παρά το γεγονός ότι παραβίασαν την πόρτα στο κατάστημα λίγο πριν τα μεσάνυχτα, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν το ίδιο με το ντουλάπι που είχε μέσα τσιγάρα. Στη συνέχεια ο Μπόουεν έστρεψε την προσοχή του σε ένα ΑΤΜ που υπήρχε στον χώρο, αλλά και αυτό απέτυχε να το «ακουμπήσει».

Τελικά, έφυγε από το κατάστημα άπραγος... Ωστόσο, η Αστυνομία τον αναζητούσε για περισσότερο από έναν μήνα, προτού τον ανακαλύψει μία αστυφύλακας κρυμμένο σε ντουλάπα ενός σπιτιού μόνο με το εσώρουχό του, για να τον συλλάβει στη συνέχεια.


Σύμφωνα με τη Stokesentinel, ο 29χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του για φθορές σε ξένη περιουσία και διάρρηξη, καθώς και επίθεση με ξυλοδαρμό, επικίνδυνη οδήγηση, αλλά και οδήγηση χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια. Επίσης, είπε στις Αρχές ότι παρεμπόδισε έναν αστυνομικό στις 18 Ιανουαρίου.

Φυλακίστηκε, τελικά, για 18 μήνες για διάρρηξη, συν δύο μήνες για ζημιά σε περιουσία και επιπλέον δέκα μήνες για επικίνδυνη οδήγηση. Επίσης, του επιβλήθηκε η αποχή από την οδήγηση για 27 μήνες και η αναγκαστική πραγματοποίηση μαθημάτων.

Δείτε το βίντεο με τη σύλληψή του:
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.