Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τσακώθηκαν και του έκοψε το αυτί με τα... δόντια του!

Απροσδόκητη τροπή πήρε ο έντονος διαπληκτισμός για άγνωστη αιτία μεταξύ δυο νεαρών Ελλήνων ηλικίας 21 και 23 χρόνων στην περιοχή της Τούμπας στον Τύρναβο, καθώς κατέληξε σε συμπλοκή κατά την διάρκεια της οποίας ο ένας... δάγκωσε το αυτί του άλλου και έκοψε με τα δόντια του ένα κομμάτι!

Ο τραυματισμένος νεαρός σύμφωνα με το protothema.gr, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα για να συγκολλήσουν το κομμένο κομμάτι του αυτιού του και στην συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του... «κανίβαλου» για πρόκληση σωματικής βλάβης! Οι αστυνομικοί αναζητούν τον υπαίτιο του τραυματισμού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά την συμπλοκή.


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.