Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δωρεά βιβλίων με θέμα τον «Ελληνισμό του Εύξεινου Πόντου» στους πολιτιστικούς συλλόγους

Στη δωρεά 80 βιβλίων στους ποντιακούς κ.α. πολιτιστικούς συλλόγους, με αφορμή τη 19η Μαΐου, που έχει καθιερωθεί από τη Βουλή των Ελλήνων ως Ημέρα Μνήμης της γενοκτονίας των 353.000 αδικοχαμένων Ελλήνων του Πόντου, προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης.

Ο λόγος για το έργο με τίτλο «Ο Ελληνισμός του Εύξεινου Πόντου», του Κωνσταντίνου Φωτιάδη, το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κυριακίδη, το Κέντρο Ποντιακών Μελετών και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Κατερίνης. Τα βιβλία παρέδωσαν ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Νίκος Τσιαμπέρας, στους εκπροσώπους των συλλόγων και πιο συγκεκριμένα, στον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας Δημήτρη Προκοπίδη και στον αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, Αλέξανδρο Φυσέα.

Στο έργο, που αναμένεται να εμπλουτίσει τις βιβλιοθήκες των πολιτιστικών συλλόγων περιγράφεται ξεκάθαρα η παρουσία του ελληνικού στοιχείου στον Εύξεινο Πόντο, η οποία χρονολογείται από την αρχαιότητα […].

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, τα συγκεκριμένα βιβλία βρέθηκαν στιβαγμένα σε αποθήκες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων εργασιών που υλοποιούνται στις εγκαταστάσεις της και αποφασίστηκε να γίνουν δωρεά σε σχολεία και πολιτιστικούς συλλόγους.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.