Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Χάλια ο καφές… Πελάτες και ιδιοκτήτης θα θυμούνται για καιρό τα όσα έγιναν!

Πολύ βιαστικός ήταν ιδιοκτήτης καφέ σε χωριό της Χίου, καθώς αποφάσισε να ανοίξει και να λειτουργήσει την περασμένη Κυριακή! Μάλιστα έβγαλε και τα τραπεζοκαθίσματά του, για να καθίσουν οι πελάτες…

Ενημερώθηκε, λοιπόν, η αστυνομία και όταν έφθασαν υπήρχαν πελάτες, οι οποίοι είχαν σερβιριστεί. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ σε βάρος των πελατών επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ.


Πηγή: chiosin.gr


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.