Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γ. Κουμουτσάκος: Περιμένουμε αλλαγή συμπεριφοράς από την Τουρκία

«Περιμένουμε αλλαγή συμπεριφοράς» από την Τουρκία διεμήνυσε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Η Ελλάδα δεν παίζει με την ασφάλεια της. Αυτό πρέπει να το θεωρεί δεδομένο η Τουρκία» δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα στον ΣΚΑΙ ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης.

«Η Ελλάδα όπως προστάτευσε τα σύνορα της στον Έβρο έτσι θα συνεχίσει να προστατεύει την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια της και αυτή θα είναι η ελληνική πολιτική. Η Τουρκία αντί να σκέφτεται με όρους ρεβάνς πρέπει να σκεφτεί με όρους επικοινωνίας διαλόγου και συνεργασίας εφόσον και η ίδια ισχυρίζεται ότι το μεταναστευτικό είναι μια κοινή πρόσκληση» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως «η αποκλιμάκωση του Έβρου δεν σημαίνει εφησυχασμός»

«Περιμένουμε μια άλλη συμπεριφορά τουρκικής ακτοφυλακής στα νερά του Ανατολικού Αιγαίου και μια καλύτερη συνεργασία με την ελληνική ακτοφυλακή και αστυνομία για την καλύτερη επιτήρηση των θαλασσίων περιοχών όπου δρουν τα κυκλώματα των λαθραίων διακινητών» επεσήμανε ο υφυπουργός μεταξύ άλλων.


ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.