Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το νέο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας

Συνάντηση με το νέο Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας, κ. Αστέριο Μπουσνάκη, τον Αντιπρόεδρο, Διοικητή του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Κατερίνης, Υποπλοίαρχο Λ.Σ. , κ. Θεμιστοκλή Αδαμίδη και τα μέλη του Δ.Σ. ,είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ευχήθηκε στον Πρόεδρο και στα μέλη, καλή θητεία και αγαστή συνεργασία, προς όφελος των πολιτών και της περιοχής και ενημερώθηκε για το πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου Κατερίνης.

Στη διάρκεια της συζήτησης, έγινε μια αποτίμηση της κατάστασης των λιμενικών εγκαταστάσεων της Πιερίας, καταγράφηκαν οι ανάγκες και οι προτεραιότητες, με δεδομένη την καλή συνεργασία των δύο πλευρών, για την εύρυθμη λειτουργία, διαχείριση, συντήρηση, βελτίωση  και προοπτική των λιμενικών υποδομών της Πιερίας, συμβάλλοντας στην εξυπηρέτηση τουριστών και πολιτών της περιοχής.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.