Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΝΔ

Συμμετοχή του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου σε τηλεδιάσκεψη με τον Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Άκη Μπάφα, τον Γενικό Διευθυντή της ΝΔ κ. Ιωάννη Μπρατάκο και προέδρους Επιμελητηρίων

Τους προβληματισμούς της επιμελητηριακής κοινότητας αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις για τη στήριξη των δοκιμαζόμενων ελληνικών επιχειρήσεων, εξαιτίας της πανδημίας, έθεσε υπόψιν των αρμόδιων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερία κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαΐου 2020 με πρωτοβουλία του Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Άκη Μπάφα και τη συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή του κόμματος κ. Γιάννη Μπρατάκου καθώς και προέδρων Επιμελητηρίων από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Ο κ. Χατζηχριστοδούλου υπογράμμισε ότι “πρώτη φορά κυβέρνηση άκουσε, μελέτησε και εφάρμοσε προτάσεις που κατέθεσαν Επιμελητήρια της χώρας, όπως το Επιμελητήριο Πιερίας που από την πρώτη στιγμή, μέσω επιστολών, προς τα αρμόδια υπουργεία, παρουσίασε στοχευμένες προτάσεις για την ουσιαστική στήριξη των επιχειρήσεων». Σημείωσε ωστόσο ότι θα πρέπει να ληφθούν και άλλα, γενναία, μέτρα ώστε να βγουν από το αδιέξοδο χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου σημείωσε ακόμη ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή καθώς, με αφορμή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση, αποκαλύφθηκε, όπως είπε, ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα που δεν παράγει. «Δεν παράγω σημαίνει δεν εξάγω» τόνισε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον ο κ. Χατζηχριστοδούλου επανέλαβε την ανάγκη να ανασταλεί προσωρινά η είσπραξη των δημοτικών τελών από τις πληττόμενες επιχειρήσεις καθώς, όπως είπε, είναι οξύμωρο να εισπράττονται δημοτικά τέλη ανταποδοτικού χαρακτήρα από κλειστά μαγαζιά.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ανέδειξε ακόμη το πρόβλημα του αθέμιτου ανταγωνισμού που προέκυψε τους τελευταίους μήνες. Όπως είπε, την ίδια ώρα που μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που εμπορεύονται προϊόντα όπως παπούτσια, εργαλεία, πετσέτες κ.α, παραμένουν κλειστές με εντολή του Κράτους, μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, πουλούν αντίστοιχα προϊόντα. Για το συγκεκριμένο θέμα, ως γνωστόν, έχουν ήδη ενημερωθεί τα αρμόδια Υπουργεία μέσω επιστολής του Επιμελητηρίου Πιερίας ενώ τόσο ο κ. Μπάφας όσο και ο κ. Μπρατάκος δεσμεύτηκαν ότι θα μεταφερθεί και στο αρμόδια κυβερνητικά στελέχη.
“Αυτές οι ανωμαλίες που έχουν προκύψει στην αγορά πρέπει να εξαλειφθούν” τόνισε ο κ. Μπρατάκος συγχαίροντας τον κ. Χατζηχριστοδούλου για τις στοιχειοθετημένες διαπιστώσεις και τις τεκμηριωμένες προτάσεις που θα αποτελέσουν, όπως είπε, εργαλεία για λύσεις στα προβλήματα των επιχειρηματιών το επόμενο διάστημα.
Τέλος τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόταση του προέδρου του Επιμελητηρίου για δια ζώσης συσκέψεις με όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.