Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον Πρόεδρο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Πιερίας

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε, ο Πρόεδρος Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Πιερίας, κ. Νίκος Παπανικολάου, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, επεσήμανε, ότι, οι παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών αγορών, έδωσαν με επαγγελματισμό το δικό τους αγώνα, σε δύσκολες συνθήκες, στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού Covid 19, εξυπηρετώντας το καταναλωτικό κοινό, τηρώντας ταυτόχρονα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η κ. Μαυρίδου, συζήτησε με τον Πρόεδρο, ζητήματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία της λαϊκής αγοράς και που απασχολούν τον κλάδο, εκφράζοντας τη στήριξη της Περιφερειακής Αρχής στα δίκαια-όπως τα χαρακτήρισε-αιτήματα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ενημέρωσε, ότι, τις προσεχείς ημέρες, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της αντίστοιχης επιτροπής στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στην οποία προεδρεύει και δεσμεύθηκε ότι θα συμβάλει στην εξεύρεση λύσης των προβλημάτων με τη συνέργεια των τοπικών φορέων.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.