Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Με το ποδήλατο στη δουλειά

Το Bike2Work- Με το ποδήλατο στην δουλειά  είναι μία καμπάνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης της οποίας ηγείται η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδηλατών (ECF). Εκατοντάδες χιλιάδες ποδηλάτες σε όλη την Ευρώπη συμμετέχουν κάθε χρόνο και καταγράφουν τα χιλιόμετρα που ποδηλατούν καθημερινά για τις μετακινήσεις τους από και προς το χώρο εργασίας.

Παράλληλα οι εργοδότες παροτρύνουν τους υπαλλήλους τους να συμμετέχουν θεσπίζοντας κάποια μικρά δώρα και έπαθλα.

Ο κύριος στόχος του Bike2Work είναι να ενθαρρύνει μια σημαντική αλλαγή του τρόπου μεταφοράς από τις μηχανοκίνητες μετακινήσεις στην ποδηλασία. Χρησιμοποιώντας μια διπλή προσέγγιση, στοχεύει στη συμπεριφορά των εργαζομένων και ενθαρρύνει τους εργοδότες να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ποδηλατών. Το αποτέλεσμα είναι οι εργοδότες να είναι περισσότερο φιλικοί προς το ποδήλατο και οι εργαζόμενοι να χρησιμοποιούν μια πιο βιώσιμη μορφή μετακίνησης: την ποδηλασία!

Τη φετινή χρονιά πολλοί Ευρωπαίοι διοργανωτές της καμπάνιας, την ανέβαλαν εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης που κρατά ακόμη πολλούς εργαζόμενους κλεισμένους στα σπίτια τους.

Στην Ελλάδα το "Με Ποδήλατο Στη Δουλειά 2020" θα πραγματοποιηθεί και φέτος για δύο βδομάδες από τη Δευτέρα 18 έως την Κυριακή 31 Μαΐου.Τη φετινή χρονιά, η ανάγκη για το ποδήλατο στη δουλειά είναι πιο επιτακτική από ποτέ, γιατί με το ποδήλατο αποφεύγουμε τα ΜΜΜ και κρατάμε τις υγειονομικές αποστάσεις. 

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας καλεί μεμονωμένους ποδηλάτες, ομάδες εργαζομένων, Φορείς, Συλλόγους και επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα https://biketowork.gr/ και να καταγράφουν καθημερινά τα χιλιόμετρά τους.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.