Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ευχαριστήριο του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ προς τον Βουλευτή Ν.Πιερίας κ. Μπαραλιάκο Ξενοφών

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Σ.Φ.Κ. Πιερικός, το ποδοσφαιρικό τμήμα, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,του Ν. Πιερίας κύριο Μπαραλιάκο Ξενοφών, για τα θερμά συγχαρητήρια που απέστειλε μετά και την επικύρωση της βαθμολογίας που βρίσκει τον σύλλογό μας Πρωταθλητή του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας.Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σ.Φ.Κ. Πιερικός


Η επιστολή του κ. Μπαραλιάκου:

Κύριε Πρόεδρε 
Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση υποδεχτήκαμε όλοι οι Πιεριείς την είδηση της ανόδου της ιστορικής ομάδας του Πιερικού στην επαγγελματική κατηγορία Football League μετά την επάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ´ Εθνικής κατηγορίας.

Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας.
Συγχαίρω τη Διοίκηση για τις προσπάθειές της όλη τη χρονιά, το τεχνικό και προπονητικό επιτελείο και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την παρουσία τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ένδοξη ιστορία του Πιερικού με την ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιριστών, αλλά και την ανταγωνιστική του παρουσία απέναντι σε σημαντικές και ιστορικές ομάδες, αποτελούν παρακαταθήκη μιας νέας πορείας με την συμμετοχή, την συνδρομή και την συμπαράσταση όλων μας.

Η επιτυχής κατάληξη της φετινής αγωνιστικής παρουσίας της ομάδας του Πιερικού δεν είναι τυχαίο γεγονός. Είναι το επιστέγασμα όσων κατέβαλαν άοκνες προσπάθειες για να πετύχουν το αποτέλεσμα της ανόδου, το οποίο κάνει όλους τους Πιεριείς υπερήφανους.

Ο Πιερικός επιστρέφει!
Και πάλι θερμά συγχαρητήρια! 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς 

Φώντας Μπαραλιάκος
Βουλευτής Πιερίας

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.