Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας & βλαβών στα αρδευτικά αντλιοστάσια & δίκτυα

Η συντήρηση του αγροτικού οδικού δικτύου και η επισκευή των αρδευτικών αντλιοστασίων στο σύνολο των Δημοτικών – Τοπικών Κοινοτήτων συνιστά προτεραιότητα για την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση την καταγραφή και ιεράρχηση των αναγκών από την υπηρεσία δρομολογήθηκαν η συντήρηση, αποκατάσταση και βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, η επισκευή αντλιοστασίων και η αποκατάσταση βλαβών αρδευτικού δικτύου, τόσο στη Δημοτική Ενότητα Λόφου (Δ.Κ. Λόφου & οικισμός Ράχης), όσο και στην Τ.Κ. Κάτω Μηλιάς.


Επιπλέον, το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας με όλα τα μηχανήματα που διαθέτει η υπηρεσία, καθώς και με μισθωμένα μηχανήματα, επικεντρώθηκε και στην αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας, στο δρόμο μεταξύ Μοσχοποτάμου – Ρητίνης, ο οποίος υπέστη καθίζηση.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.