Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κι όμως… ήταν άδειος ο Πλαταμώνας

Παρά τον ισχυρό καύσωνα το αγαπημένο τουριστικό θέρετρο των απανταχού Τρικαλινών (… και Γιουγκοσλάβων) δεν είχε κόσμο αυτό το Σαββατοκύριακο.
Συνετέλεσε ασφαλώς το γεγονός ότι είναι ακόμη σε ισχύ τα μέτρα απαγόρευσης μετακίνησης από Νομό σε Νομό, ενώ δεν είχε και καλό καιρό στην περιοχή καθώς έπνεαν άνεμοι οι οποίοι δεν επέτρεψαν στους όποιους επισκέπτες να απολαύσουν το μπάνιο τους.Παρ’ όλα αυτά γνωστός Τρικαλινός… δραπέτευσε και μας χάρισε στο trikalavoice.gr τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.