Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δεν υπάρχει! Πηγή έμπνευσης & δημιουργικότητας στο φουλ αυτός ο Vatoum πια!!! Δείτε τι έκανε πάλι…!!! (βίντεο)

Ίσως να σας κουράζω κάθε φορά που επαναλαμβάνω ότι ο Παντελής Βατουσιάδης (Pantelis Vatoum κατά κόσμον), είναι ένα μοναδικό ταλέντο που μας έχει δώσει πολύ όμορφες στιγμές κατά καιρούς, και προσωπικά μ’ έχει δικαιώσει άλλες τόσες σε ότι πιστεύω και λέω για εκείνον, αλλά ρε παιδιά τι να κάνω;

Αφού ο άνθρωπος δεν παίζεται λέμε. Δείτε τι παραγωγή έκανε πάλι:Διαφημιστικό είναι βέβαια για γνωστή επιχείρηση της Κατερίνης, ωστόσο το λες άνετα και ταινίας δράσης επιπέδου Χόλιγουντ! Είμαι λέτε υπερβολικός και μεροληπτώ επειδή είναι φίλος μου; Λάθος! Δείξτε το παραπάνω βίντεο ή τις προηγούμενες δουλειές του σε γνωστούς σας και ακούστε τι θα σας πούνε εκείνοι, και θα καταλάβετε ότι λέω και λίγα!

Η αλήθεια πάντως είναι ότι όλο και περισσότεροι επιτυχημένοι επιχειρηματίες εμπιστεύονται στον Παντελή Βατουσιάδη την προβολή τους αναθέτοντάς του τις παραγωγές των διαφημιστικών τους σποτ, και απ’ ότι φαίνεται μέχρι τώρα, δικαιώνονται απόλυτα!

Παντελή, περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο βίντεο σου! Συνέχισε την πολύ καλή δουλειά που κάνεις φίλε μου!!!Πέτρος Σταθακόπουλος.-Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.