HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ερντογάν στην Ευρώπη: Εάν εμείς χάσουμε μία, εσείς θα χάσετε 10!

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν διαμήνυσε στην ΕΕ μετά τον «τουριστικό» αποκλεισμό που επιβλήθηκε στην Τουρκία, πως «εάν εμείς χάσουμε μία, εσείς θα χάσετε 10».

«H EE ενώ άνοιξε τις πόρτες της σε χώρες που οι υποδομές τους από την οικονομία μέχρι τη δημοκρατία είναι σαθρές, άφησε την Τουρκία απέξω κι αυτό είναι ένα σημάδι ανησυχητικό. Αλλά ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν θα γίνουν εμπόδιο στους δημοκρατικούς και οικονομικούς στόχους της Τουρκίας. Εάν εμείς χάσουμε μία, εσείς θα χάσετε 5, εσείς θα χάσετε 10!», είπε χαρακτηριστικά σηκώνοντας και τις δύο παλάμες των χεριών του για να δώσει έμφαση.

Ο Ερντογάν τόνισε ότι η Τουρκία αποδείχθηκε ασυναγώνιστη διεθνώς στον τομέα της υγείας και του τουρισμού μετά την πανδημία και κάλεσε τη Γερμανία να προβεί σε θετικά βήματα απέναντι στην Τουρκία. «Ειδικά στον τομέα του τουρισμού και της υγείας δεν γνωρίζουμε κανένα άλλο έθνος να μπορεί να μας συναγωνιστεί σε κάθε τομέα! Και στη Γερμανία αυτή τη στιγμή μετά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών και του υπουργού Τουρισμού έχουμε πει ότι αναμένουμε θετικά βήματα στο θέμα αυτό».

Η Τουρκία εξέφρασε την «απογοήτευσή της» που αποκλείστηκε από τον κατάλογο των χωρών οι πολίτες των οποίων μπορούν να εισέρχονται στην ΕΕ εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κάνει λόγο για «πολιτική απόφαση».


Πηγή




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια