HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δώρα από serial killers: Τι λέει ο άντρας που έπιανε φιλίες με τους δολοφόνους για να του στέλνουν αναμνηστικά

Phil Chalmers τον λένε και άρχισε να ερευνά τους ανατριχιαστικούς κατά συρροή φονιάδες από το 1985.

Σύντομα θα γινόταν κανονικός ερευνητής και θα περνούσε ώρες κοντά τους, μέσω συνεντεύξεων στη φυλακή.

Και πλέον έχει μαζέψει μια τεράστια συλλογή από προσωπικά τους αντικείμενα, καθώς με πολλούς διατήρησε φιλική σχέση. Μια σχέση που καλλιέργησε μέσω επισκέψεων στη φυλακή, τηλεφωνημάτων και αλληλογραφίας.

Δεν έχει σπουδάσει κάτι σχετικό, ήταν απλώς το μεγάλο ενδιαφέρον του για τον κόσμο των serial killers αυτό που τον έφερε στο κατόπι τους. Και η αλήθεια είναι πως έχει συνομιλήσει με εκατοντάδες όλα αυτά τα χρόνια, φονιάδες και κατά συρροή δολοφόνους.



Και πολλοί από αυτούς, όπως ο στραγγαλιστής Dennis Rader, για να τιμήσουν την προσωπική τους σχέση τού έχουν στείλει δώρα, σχέδια, πίνακες, γράμματα, ακόμα και πιο προσωπικά τους αντικείμενα.

Μεταξύ αυτών και ένα βιολί που έφτιαξε από ξυλάκια παγωτών ο κατά συρροή δολοφόνος της Ιντιάνα, William Clyde Gibson, αλλά και μια χειροποίητη ευχετήρια κάρτα από τον ίδιο τον Τσαρλς Μάνσον.

Η προσωπική του συλλογή μετρά ωστόσο αναμνηστικά και από την άλλη πλευρά του νόμου. Ένας αστυνομικός ήταν αυτός που, όπως λέει, του έδωσε έναν πίνακα από τα διεστραμμένα χέρια του John Wayne Gacy.

Ο Chalmers δεν έχει μείνει ωστόσο μόνο στην ανατριχιαστική συλλογή του. Έχει γράψει βιβλία και τώρα παρουσιάζει μια ιντερνετική εκπομπή με τις συζητήσεις που έχει κάνει με τους serial killers.



Και λέει πως η αιτία για όλα αυτά είναι το γεγονός ότι θέλει να λύσει ανεξιχνίαστα εγκλήματα, πηγαίνοντας κάποιες φορές βαθύτερα από το σημείο που σταμάτησαν οι έρευνες.

Κι ενώ για την ώρα η συλλογή του παραμένει ιδιωτική, σκέφτεται να ανοίξει κάποια στιγμή ένα μουσείο για να μπορεί να θαυμάσει ο κόσμος όσα δεν γνωρίζει από τους πλέον διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους της τελευταίας 35ετίας...









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια