HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


“Έφυγε” από κορονοϊό ιατρός του Γ.Ν. Κατερίνης


“Έφυγε” τα ξημερώματα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλευόταν επί πολλές ημέρες με κορονοϊό, ο γιατρός Γυναικολόγος Αμέτ Ριτβάν σε ηλικία 61 ετών. 

Με καταγωγή από την Κομοτηνή, εργαζόιταν επί πολλά χρόνια στη Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, όπου είχε διοριστεί το 2006, αλλά τον τελευταίο καιρό έπαιρνε συνέχεια αποσπάσεις σε άλλες περιοχές. Το 2018 είχε αποσπαστεί στο Κέντρο Υγείας Καρύστου,. ενώ τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα από τον περασμένο Ιούλιο, είχε αποσπαστεί στο Νοσοκομείο Κατερίνης όπου και εργαζόταν. Βρέθηκε πριν λίγο καιρό θετικός στον κορονοϊό ενώ ήταν στην Κομοτηνή και επειδή η κατάσταση του επιδεινώθηκε διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Δυστυχώς τα ξημερώματα κατέληξε, χάνοντας την “μάχη” με τον Covid-19 και βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του (ήταν παντρεμένος με παιδιά που μένουν στην Κομοτηνή), τους συναδέρφους του και όσους τον γνώριζαν.

Επισημαίνουμε ότι ο άτυχος γιατρός είχε φύγει εδώ και 6 μήνες από το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου με απόσπαση στο αντίστοιχο της Κατερίνης, επειδή με αφορμή τα πολλά κρούσματα σε υγειονομικούς πριν λίγες ημέρες στο Διδυμότειχο, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι ένας γιατρός από το συγκεκριμένο νοσοκομείο νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης, αναφερόμενος στον συγχωρεμένο Αμέρ Ριτβάν που έδινε “μάχη” στην εντατική αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής και τα ξημερώματα κατέληξε.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια