HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παρέμβαση Κώστα Τσιουκάνη: «Μόνο όποιος δεν θέλει πραγματικά να λειτουργεί σαν ομάδα δυσκολεύεται στην επικοινωνία.»


Την ανάγκη για να παρέμβει ένιωσε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης κ. Κώστας Τσιουκάνης, παρακολουθώντας όλα όσα εξελίσσονται στα δημοτικά δρώμενα τις τελευταίες ημέρες.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει το θέμα της επικοινωνίας και συνεργασίας του με τον Δήμαρχο, προκειμένου ν’ απαντήσει στα όσα καταγγέλλει ο Νίκος Τσιαμπέρας για έλλειψη ενημέρωσης και επικοινωνίας στα στελέχη του δήμου Κατερίνης, έστειλε την παρακάτω δήλωση:

«Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να γίνεται αντιπολίτευση και  να ασκείται κριτική.

Είμαι πολλά χρόνια στην Αυτοδιοίκηση.  Ξέρω πως η Διοίκηση δέχεται πάντα τα πυρά, την κριτική, κι αυτό γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και σίγουρα κανένας δεν έχει τη δυνατότητα να πατήσει ένα κουμπί και να τα λύσει.

Όμως από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Αντιδήμαρχος Πρασίνου στη διοίκηση  έως σήμερα αυτό που μπορώ ειλικρινά να καταθέσω δημόσια είναι πως έχω την απόλυτη υποστήριξη από το Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, στο έργο, τις αποφάσεις, τη λειτουργία της υπηρεσίας Πρασίνου.

Με απόλυτη ελευθερία, με σχεδιασμό και συντονισμό με όλες τις εμπλεκόμενες ή συναρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Συνεργάζομαι με όλους τους συναδέλφους μου αντιδημάρχους, με θέματα που φτάνουν σε εμάς από τους δημοτικούς συμβούλους και τους δημότες.

Ο γενικός συντονισμός και ο τόνος δίνεται από το δήμαρχο και από εκεί και πέρα όλοι μας με τις αρμοδιότητες που έχουμε λειτουργούμε συλλογικά.

Διαβάζω για έλλειψη ενημέρωσης, για έλλειψη επικοινωνίας και δεν καταλαβαίνω πραγματικά για ποιο πράγμα μιλάνε. 

Μόνο όποιος δεν θέλει πραγματικά να λειτουργεί σαν ομάδα δυσκολεύεται στην επικοινωνία.


Κώστας Τσιουκάνης

Αντιδήμαρχος Πρασίνου Δήμου Κατερίνης»


Σχόλιο: Σε επικοινωνία με τον κ. Τσιουκάνη, μας δήλωσε ότι είναι ίσως η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια της ενασχόλησής του με τα κοινά, και μάλιστα από θέση ευθύνης, που ένας Δήμαρχος δίνει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη και ελευθερία κινήσεων στους συνεργάτες του. «Αυτός είναι και ο λόγος που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχουν γίνει τόσα πολλά πράγματα, τουλάχιστον στον τομέα ευθύνης του, αλλά και εν γένη στον Δήμο Κατερίνης», δήλωσε στο τέλος της επικοινωνίας μας.

 

Διαβάστε ακόμη:

O Κουκοδήμος στα δικαστήρια για Τσιαμπέρα - “Θα πρέπει ν' αποδείξει όσα ισχυρίζεται στη δικαιοσύνη...”

Κουκοδήμος σε Τσιαμπέρα: «Δεν ανέχομαι την αχαριστία και την συκοφαντία. Καλή τύχη Νίκο»

Ν. Τσιαμπέρας. Άκομψη αποχώρηση - Γκρίνια, παράπονα και σοβαρές μομφές κατά της διοίκησης που θα πρέπει ν' αποδείξει σύντομα αρμοδίως αλλιώς...

Ανεξαρτητοποίηση ΒΟΜΒΑ την Αναστασίας Μποστανίτη από το τοπικό του Ελατοχωρίου – Δείτε τους λόγους που παραιτήθηκε



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια