HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Σπύρος Κουλκουδίνας μπαίνει γερά στη μάχη των επόμενων βουλευτικών εκλογών. Αγώνας 4 υποψηφίων για 3 θέσεις;


Καλησπέρα στην παρέα! Έχουμε καμιά εβδομάδα να τα πούμε, αλλά δεν έγιναν και λίγα αυτές τις μέρες στην Πιερία. Αυτή την εβδομάδα όμως θα σας τα πω όλα! Ας ξεκινήσουμε από την αρχή λοιπόν.

Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, (που δεν πιστεύω, γιατί σας έχω για «γάτες»), υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο θέμα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικά ο Φώντας ο Μπαραλιάκος και η Άννα η Μάνη μας βομβαρδίζουν σχεδόν καθημερινά με δελτία τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για πάσης φύσεως παρεμβάσεις και συναντήσεις τους. Για τον Σάββα τον Χιονίδη μου λένε ότι έχει άλλη στρατηγική και «δουλεύει αθόρυβα», αλλά να ξέρετε πως αθόρυβα δουλεύουν και οι άλλοι δύο βουλευτές μας. Ο Φώντας οργώνει τα χωριά κάθε μία – δύο εβδομάδες. Η Άννα μαζί με τον Μάκη τον Παπαδημητρίου τρέχουν παντού και κάνουν επαφές.

Μπορεί να διαψεύστηκαν πρόσφατα αυτοί που έλεγαν πως ο Φώντας θα στήσει παιχνίδι με Αποστόλη Πόδα και Μόσχο Γιαλένιο για να διεκδικήσουν ο πρώτος την επανεκλογή του ως βουλευτής, ο δεύτερος τον Δήμο Κατερίνης και ο τρίτος την Αντιπεριφέρεια, φαίνεται όμως πως υπάρχει κάποιος άλλος υποψήφιος βουλευτής που συνεργάζεται στενά με πρόσωπο του Δήμου Κατερίνης.

Μιλάω φυσικά για τον Σπύρο τον Κουλκουδίνα! Μπορεί την προηγούμενη φορά ο Σπύρος να μην έφτασε στο αποτέλεσμα που περίμενε και να μην πήρε όλη την ομάδα του Κώστα του Κουκοδήμου, όμως τώρα όλα δείχνουν πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Όποιος γνωρίζει ή παρατηρεί προσεκτικά πρόσωπα και καταστάσεις, θα δει ότι ο Σπύρος δεν έχει μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, όπως κάποιοι πιστεύουν ή θέλουν να τον παρουσιάσουν έτσι, αλλά δουλεύει καθημερινά!

Ο Σπύρος, έχει λόγο, αλλά και τον τρόπο να εξυπηρετεί αρκετό κόσμο! Πότε με προσλήψεις που γίνονται για το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ 2, (εκεί θα διαπιστώσετε πως κομβικά πρόσωπα κοντά στον Σπύρο έχουν προσληφθεί σε αυτό), και πότε με εξυπηρετήσεις συμπολιτών του στον Δήμο ή και όπου αλλού έχει πρόσβαση. Την ίδια ώρα ο Σπύρος κινείται με άλλον αέρα και δείχνει να έχει την απόλυτη στήριξη του Κώστα Κουκοδήμου, (όχι αδίκως) συναντώντας κόσμο και ανοίγοντας πόρτες που μέχρι πρότινος ήταν κλειστές για αυτόν. 

Βέβαια, η στήριξη του Σπύρου δεν υπάρχει μόνο εντός συνόρων του Νομού, αλλά και εκτός. Οι άνθρωποι που τον πιστεύουν και τον εκτιμάνε από τα κεντρικά του κόμματος, βρίσκονται σε διαρκή επαφή μαζί του και τον στηρίζουν συνεχώς.

Αν λοιπόν γίνουν φέτος βουλευτικές εκλογές, κρατήστε ότι ο Σπύρος ο Κουλκουδίνας θα παίξει πολύ γερά για μία από τις 3 εκλόγιμες θέσεις. Δεν ξέρω ποιον θα βγάλει έξω, πάντως τον έχω να κτυπάει τριάδα με τα χίλια!

Και κρατήστε και κάτι τελευταίο: Αν όντως ο Κώστας στηρίζει τόσο ανοικτά τον Σπύρο, όπως ακούω στην πιάτσα, αυτό δείχνει ότι δεν ισχύουν οι φήμες πως τα βρήκε με τον άλλοτε μεγάλο του αντίπαλο.

 

Πέτρος Σταθακόπουλος


Διαβάστε ακόμη:

O Δρ. Λάζαρος Μπίσμπας αναλύει τα χαρακτηριστικά και τις συμπεριφορές της σεξουαλικής παρενόχλησης στην κάμερα της Kapa WebTV

Ο Νίκος Κατανάς εφ’ όλης της ύλης – Δημοτικά πάρκινκ, πρόγραμμα ΤΕΒΑ, πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑ 2» και προσφυγικό η ατζέντα της συνέντευξης

Η ενδοοικογενειακή βία τον καιρό της πανδημίας

Παρακολουθήστε την συνεδρίαση της 28ης Ιανουαρίου 2021 του Δημ. Συμβουλίου Κατερίνης από την Kapa WebTV 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια