HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οι καραντίνες έφυγαν τα πρώιμα σενάρια των εκλογών έρχονται...


Την καλημέρα μου στην παρέα! Το παρατηρήσατε κι εσείς φίλοι μου, ή μόνον εγώ; Με το που τελείωσαν οι καραντίνες, και άνοιξαν τα καφενεία, ξεκίνησαν και οι συζητήσεις περι πολιτικής και παραπολιτικής.

Σενάρια, επι σεναρίων και ασκήσεις επι χάρτου. Τι γίνεται στον Δήμο Κατερίνης, τι γίνεται στον Δήμο Δίου-Ολύμπου και τι γίνεται στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού.... Πως τα πάει ο Κουκοδήμος, πως τα πάει ο Γερολιόλιος και πως τα πάει ο Μανώλας. Αυτά ακούς σενέχεια.

Πάει ο κορονοϊός! Ξεχάστηκε!!! Μπήκαμε ξανά σε κανονικούς ρυθμούς απ' ότι φαίνεται. Δεν χρειαστήκαμε καθόλου χρόνο επαναπροσαρμογής. Σαν να μην πέρασε μια μέρα ρε φίλε! Και δώστου οι ερωτήσεις μεταξύ των ανθρώπων... “Πως βλέπεις τον Κουκοδήμο;” “Τι γίνεται με τον Γερολιόλιο;” “Θα ξαναβγεί ο Μανώλας;”

Παιδιά... Ηρεμήστε! Οι άνθρωποι έχουν ακόμη 2 χρόνια να διοικήσουν. Ο κορονοϊός, δεν μας άφησε εντελώς... Οι “ειδικοί” ήδη ξεκίνησαν να μιλάνε για τέταρτο κύμα. Για να μην αναφερθώ στα σενάρια περι πρόωρων εθνικών εκλογών που εδώ και 2-3 μήνες ξεκίνησαν δειλα-δειλά και φουντώνουν μέρα με την μέρα, ούτε για τα τελευταία περι ανασχηματισμού της κυβέρνησης με ότι και αν αυτό σημαίνει για την Πιερία.

Ο σοφός λαός μας λέει: “Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος...”. Ας κρατήσουμε την μπάλα λίγο χαμηλά. Ναι! Κάποια στιγμή θα γίνουν εκλογές... Με την ώρα τους φαντάζομαι. Αλλά με βάση τα σημερινά δεδομένα, και τα όσα πρωτοφανή ζήσαμε μέχρι σήμερα, καλό είναι να μην κάνουμε σενάρια με το μυαλό μας και να μην “ανοιγόμαστε” σε θεωρίες συνομωσίας. Άλλωστε η πολιτική εκτός όλων των άλλων παραγόντων είναι και θέμα συγκυριών ξέρετε.

Ας έχουμε υπομονή και θα τα δούμε όλα με την ώρα τους...





Διαβάστε ακόμη:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια