HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σκληρή απάντηση του Χρήστου Κομπατσιάρη στον Δήμαρχο Πύδνας - Κολινδρού: "ΣΙΓΑ ΜΙ ΣΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΗΓΩ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΣ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣ"...


Μετά το χθεσινό δελτίο τύπου του Δημάρχου Πύδνας - Κολινδρού, όπου μιλούσε για "Αλήθειες & Ψέματα" αναφερόμενος στο θέμα της μήνυσής του για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του προέδρου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. Χρ. Κομπατσιάρη, (διαβάστε το εδώ), αλλά και στο θέμα της μήνυση του στους δημοτικούς υπαλλήλους, ήλθε η "πληρωμένη" απάντηση του κ. Κομπατσιάρη.

Έγραψε λοιπόν ο κ. Κομπατσιάρης:

"ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΚΕΔΕ, ΠΕΔ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ Δήμος Πύδνας Κολινδρού ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΩΤΡΥΝΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ 21 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ 38-36-33-28-24-22-20 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.
ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 7 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ.
ΔΗΛ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 15 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕΣ.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΟΣ.
ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΣΙΓΑ ΜΙ ΣΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΗΓΩ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΣ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣ"

Η ανάρτησή του:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια