HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Όλυμπος: «Ο αγνοούμενος ορειβάτης ήξερε τα πάντα» – Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του νεαρού καθηγητή


Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση του 36χρονου στον Όλυμπο πριν απο 10 μέρες και ακόμα αναζητείται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος καθηγητής Γερμανικών Κωνσταντίνος Ιωαννίδης που έμενε στην Καλλιθέα Πιερίας, ζήτησε απο τον πατέρα του να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητο του στην περιοχή Άνω Πηγάδι Λιτοχώρου για να συνεχίσει απο εκεί πεζός την πεζοπορία του.

Κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα επικοινώνησε και με τη σύζυγο του. Της ανέφερε οτι βρίσκεται στην περιοχή Λιβαδάκια όπου και θα κατασκήνωνε και θα συνέχιζε τον περίπατο στις γύρω περιοχές. Την ενημέρωσε οτι δεν είχε μπαταριά στο κινητό του τηλέφωνο, θα το έκλεινε και θα το άνοιγε ξανά 1-2 μέρες μετά. Αυτό ήταν κάτι που το έκανε συχνά όταν δεν είχε μπαταρία.

Μαζί του είχε ένα σακίδιο, το οποίο βρέθηκε απο την ΕΜΑΚ που διενεργεί έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του. Στο σακίδιο βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και το tablet. Ο αγνοούμενος φορούσε όταν εξαφανίστηκε μια μάυρη μπλούζα με στάμπα, μπλε σορτσάκι και χοντρά καφέ ορειβατικά μποτάκια, ενώ φορούσε σκουλαρίκια και στα δύο αυτιά.

Χθες το βράδυ (12-07-2021) η οικογένεια του 36χρονου επικοινώνησε με τη Γραμμή Ζωής και ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός Silver Alert για την κινητοποίηση όλων για τον εντοπισμό του.

Η μητέρα της συζύγου του 36χρονου σε επικοινωνία με το newsit.gr ανέφερε πως ο αγνοούμενος ορειβάτης ήταν πολύ έμπειρος και ήξερε τα πάντα στην περιοχή που είχε ανέβει: «Ο γαμπρός μου πήγαινε συχνά στην περιοχή. Του άρεσε απο μικρός η ορειβασία. Έπαιρνε πάντα μαζί και τη σκηνή του, την έστηνε και έμενε εκεί. Του άρεσε πάρα πολύ. Μετά εξερευνούσε την περιοχή. Εκείνη τη μέρα μπορεί να πήρε κάποιο μονοπάτι και να χάθηκε.

Αλλά δεν θα τον έβρισκαν; Κάπου θα καθόταν. Δεν έχω ιδέα. Να γλίστρησε κάπου; Ήταν πολύ έμπειρος. Ήξερε σε περίπτωση που χαθεί τι να κάνει. Η ΕΜΑΚ και η Αστυνομία έκαναν έρευνες μέχρι χθες. Σταμάτησαν τώρα. Έκαναν έρευνες με drones και με σκυλιά. Τώρα θέλουν να εξετάσουν τις φωτογραφίες απο τα drones. Εαν δουν κάτι που θα τους τραβήξει την προσοχή τότε θα ξαναψάξουν στο βουνό.

Είναι δύσβατη περιοχή και αχανής. Έχει μεγάλη βλάστηση εκεί. Έχει πολλά και τεράστια δέντρα. Έχει και τεράστιες και πολύ βαθιές χαράδρες εκεί. Όποιος ήταν αυτές τις μέρες στην περιοχή και είδε ή ακουσε κάτι που θα μας βοηθήσει να βρεθεί ο γαμπρός μου ας επικοινωνήσει και με τις Αρχές και τη Γραμμή Ζωής. Θα βοηθήσει πολύ.

Η αγωνία μας είναι τεράστια. Είναι τρομερό. Ειδικά τώρα που σταμάτησαν οι έρευνες είναι να τρελαίνεσαι. Ο Κωνσταντίνος και η κόρη μου έχουν και ένα παιδάκι 5 μηνών. Είμαστε μέσα στην αγωνία».

Ο διοικητής της Γραμμής Ζωής Γεράσιμος Κουρούκλης δήλωσε πως έχουν περάσει 10 μέρες απο την εξαφάνιση του 36χρονου και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε στην ανεύρεση του, οπότε αν όλες αυτές τις μέρες κάποιος είδε ή άκουσε κάτι στην περιοχή αυτή του Ολύμπου καλο θα είναι να επικοινωνήσει με το Silver Alert, όλο το 24ωρο στην Εθνική Γραμμή SOS.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Πηγή: newsit



Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια