HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΙΕΡΙΑ: Έγινε η δίκη της αγωγής των «Ελεύθερων Μακεδόνων» κατά του Σκάϊ και του Alphafreepress.gr (video)


Σήμερα το πρωί τελικά, και έπειτα από πολλές αναβολές λόγω covid-19, έφτασε στο ακροατήριο και δικάστηκε η αγωγή που κατέθεσαν πριν από περίπου 2 χρόνια οι «Ελεύθεροι Μακεδόνες», κατά του τηλεοπτικού σταθμού Σκάϊ και της ηλεκτρονικής εφημερίδας Alphafreepress.gr, για διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδών κατηγοριών κατά της ομάδας τους.
Για την ιστορία θυμίζουμε ότι το Πάσχα του 2020, και συγκεκριμένα το Μ. Σάββατο, τόσο το τηλεοπτικό κανάλι, όσο και η ηλεκτρονική εφημερίδα είχαν δημοσιεύσει ρεπορτάζ με τίτλο «Σχεδίαζαν μέσω facebook εισβολή σε εκκλησία – Επτά συλλήψεις στην Πιερία – Βρήκαν μολότοφ» (δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί), αναφερόμενοι στο περιστετικό που συνέβη στην Αγία Άννα εκείνες τις ημέρες. (διαβάστε εδώ)

Σ’ εκείνο λοιπόν το ρεπορτάζ αναφέρθηκε το όνομα των «Ελεύθερων Μακεδόνων» ως κύριοι δράστες του περιστατικού. Από τότε ξεκίνησε ένας δικαστικός μαραθώνιος από την ομάδα αυτή.

Σήμερα, ήταν η μέρα που δικάστηκε, μετά από πολλές αναβολές λόγω covid-19, η αγωγή των «Ελεύθερων Μακεδόνων» στα δικαστήρια της Κατερίνης. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί σε τρεις περίπου μήνες, ωστόσο για την πορεία της ακροαματικής διαδικασίας, μιλούν οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης στην κάμερα της Kapa News.



Διαβάστε ακόμη:









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια