HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Self test για σχολεία: Αλλαγές στη διαδικασία – Πού θα δηλώνεται το αποτέλεσμα


Ποιοι μαθητές εξαιρούνται από τη διαδικασία ελέγχου - Ποια η συχνότητα ελέγχου
Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, με τους μαθητές να επιστρέφουν πια, κανονικά στα θρανία. Έτσι, κατά τη διέλευση του μαθητή στην αίθουσα διδασκαλίας για την πρώτη εβδομάδα ισχύουν διαφορετικές μέρες για τα self test. Δηλαδή, κάθε μαθητής θα προμηθεύεται έξι δωρεάν self tests με τα οποία θα καλύπτει τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων.

Το self-test θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9, δηλαδή είτε την Κυριακή, είτε την Δευτέρα πριν από την προσέλευση στο σχολείο.

Η δήλωση του self test γίνεται εδώ ή με εκτύπωση της κάρτας μαθητή

Ο έλεγχος με self-test είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές και τις μαθήτριες. Βεβαίωση self-test οφείλουν να φέρουν οι μαθητές που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (για τους μαθητές 12 ετών και άνω) ούτε βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου). Οι εμβολιασμένοι μαθητές δεν δικαιούνται δωρεάν self-test, καθώς δεν οφείλουν να τα διενεργούν εφόσον δεν προκύψει ειδικός λόγος.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια