HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατερίνη: Αρνητές γονείς ξεσπούν για τις μάσκες και τα εμβόλια στο σχολείο της κόρης τους (video)


Πήγαν με την κόρη τους, στο σχολείο στην Κατερίνη και απαιτούσαν να μπει το παιδί τους μέσα χωρίς μάσκα και χωρίς να δείξει self test. Ο πατέρας της μικρής, γνωστός αρνητής στην πόλη, προκάλεσε ένταση, με τα βίντεο να κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Γονείς – αρνητές των εμβολίων προκάλεσαν επεισόδιο στην Κατερίνη αφού ζητούσαν με επιμονή να μπει η κόρη τους στο σχολείο χωρίς self test και μάσκα. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ έβριζαν άλλους γονείς και καθηγητές του σχολείου, χωρίς όμως να πετύχουν το στόχο τους.

Ο πατέρας της συγκεκριμένης μαθήτριας είναι στρατιωτικός και γνωστός από τη συμμετοχή του σε κινητοποιήσεις των αρνητών στην περιοχή. Μάλιστα, ο ίδιος και η σύζυγός του, ανέβασαν ένα βίντεο στο Twitter, δίπλα από το κοριτσάκι τους.

Οι γονείς της μαθήτριας χαρακτηρίζουν τα μέτρα ενάντια στον κορονοϊό φασιστικά, σατανικά και παράνομα, ενώ καταφέρονται και ενάντια στους ιερείς που επιλέγουν να φορέσουν μάσκα λέγοντας πως έτσι δεν μπορούν να κάνουν αγιασμό. Στο βίντεο μιλά κατά κύριο λόγο ο πατέρας ο οποίος αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος δεν άφησε το μικρό κορίτσι να πει στην τάξη επικαλούμενος τον νόμο.

«Καμία ΚΥΑ, κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος», είπε ο πατέρας και χαρακτηρίζει εγκληματίες τους γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους. Το κοριτσάκι κάποια στιγμή παρενέβη, χωρίς να έχει καταλάβει τον κίνδυνο από την έκθεσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και είπε χαμογελώντας ότι «όσο η μαμά και ο μπαμπάς φώναζαν εκεί, εγώ γελούσα γιατί ήταν αστείο. Και όλοι οι άλλοι τους έβλεπαν λες και σκότωσαν κάποιον».

Όπως αναφέρουν χρήστες του διαδικτύου, ο πατέρας της μαθήτριας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις κινητοποιήσεις των αρνητών. Σε παλιότερο βίντεο φαίνεται να προτρέπει άλλους πολίτες να μη φορούν μάσκες, να μην κρατούν αποστάσεις και φυσικά να μην κάνουν το εμβόλιο.





Πηγή




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια