HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε οριστικά τον Άρη Πορτοσάλτε


Οριστικά διαγράφτηκε από την ΕΣΗΕΑ ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ είχε αποφασίσει την παραπομπή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης μετά από την πανελλαδική απεργία που είχε γίνει στις 10 Ιουνίου 2021 ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Εκτός από την οριστική διαγραφή του Άρη Πορτοσάλτε, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε και την προσωρινή άλλων έξι δημοσιογράφων (Νίκος Ευαγγελάτος, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Παπαδρόσος, Βασίλης Χιώτης, Νίκος Υποφάντης και Νότης Παπαδόπουλος) για απεργοσπαστική δραστηριότητα.


Πηγή




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!