Άνοιξε το στοίχημα και για την εκλογή ηγεσίας στο ΚΙΝ.ΑΛ. , όπως συμβαίνει σε όλες τις πολιτικές αναμετρήσεις που προκαλούν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.
Όπως γράφει το protothema.gr, φαβορί, σύμφωνα με την ελληνική στοιχηματική εταιρεία Stoiximan, που είναι η πρώτη που «μπήκε στον χορό» είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης στο 2.00, ενώ μία μονάδα παραπάνω βρίσκονται οι Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Παπανδρέου, πράγμα που επιβεβαιώνει την εκτίμηση που προκύπτει και από τις δημοσκοπήσεις ότι η εκλογή είναι ανοικτή για τους 3 βασικούς υποψηφίους.
Αουτσάιντερ για την πρωτιά δίνονται οι Χάρης Καστανίδης, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης, που «ακουμπούν» απόδοση 100.00.
Η δυνατότητα στοιχηματικής επιλογής δίνεται στην στην κατηγορία «Πολιτική» και τις υποκατηγορίες «Ελλάδα – Εκλογή Ηγεσίας – Μακροχρόνια – Κίνημα Αλλαγής – Εσωκομματικές εκλογές 2021».
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!