HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σέρρες: Ζευγάρι με κορονοϊό ζήτησε από νοσηλεύτρια ένα τραγούδι λίγο πριν πεθάνουν και οι δύο


Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη μιας επικουρικής νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο Σερρών για ένα ζευγάρι που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Ο σύζυγος της ζήτησε να τραγουδήσει στη γυναίκα του ένα τραγούδι και μετά πέθαναν και οι δύο.
Δάκρυα στα μάτια φέρνει η αποκάλυψη μίας επικουρικής νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο Σερρών σε τηλεοπτικό δίκτυο των Σερρών. Η νοσηλεύτρια, Στέλλα Χινάκη, τραγουδάει στους ασθενείς για να τους δίνει κουράγιο στη μεγάλη μάχη που δίνουν με τον κορονοϊό.

«Με αμέριστο ζήλο και απεριόριστη κατανόηση, πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους ασθενείς του κορονοϊού που νοσηλεύονται σε πρωτόγνωρες συνθήκες νοσηλείας, μέσα σε κλειστές πόρτες» τόνισε η ίδια, που όπως είπε εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στην κλινική Covid 19 και έχει ζήσει όλη την δύσκολη αυτή κατάσταση με τον φονικό ιό.

«Συμπαραστεκόμαστε η μία νοσηλεύτρια στην άλλη και παίρνουμε κουράγιο, για να μπορούμε να αντέξουμε», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η ίδια περιέγραψε με συγκίνηση ένα περιστατικό με ένα ζευγάρι, που καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε χωριστούς θαλάμους, ο άντρας, της ζήτησε να τραγουδήσει ένα τραγούδι στη σύζυγό του.

Το περιγράφει στο epiloges.tv και λυγίζει η κα Χινάκη, καθώς, όπως λέει μετά από λίγες μέρες χάθηκαν και οι δυο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια