HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ζαραλίκος: «Δεν ειπώθηκε κάτι πριν την παράσταση, δεν υπήρχε κάτι – Δεν θα δώσω συνέχεια»


Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μετά το περιστατικό της διακοπής της παράστασής του από αγνώστους, με τον ίδιο να καταγγέλλει πως ήταν μπράβοι.
«Είναι ένα πρωτοφανές σκηνικό, τι να πούμε. Όπως όλα είναι ακραία στην Ελλάδα, βέβαια…. Το βίντεο είναι ξεκάθαρο, εκεί φαίνονται όλα», ανέφερε αρχικά στο sdna.gr ο Ζαραλίκος, λέγοντας στη συνέχεια: «Εγώ κάνω πολιτική σάτιρα. Κοίταξε, όταν κάνεις πολιτική σάτιρα, πάντα δέχεσαι “προειδοποιήσεις”. Στην Ελλάδα ζούμε, πάντα υπάρχει αυτό. Απλά δεν περίμενα ποτέ να φτάσουμε σε σημείο να βλέπουμε φουσκωτούς να μπαίνουν έτσι για να διακόψουν παράσταση. Δεν μπορώ να μιλήσω για άτομα που ουρλιάζουν εκ μέρους άλλων ατόμων».

Παρά το γεγονός πως κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα και δεν πρέπει να αμφισβητούνται ποτέ, η ερώτηση έπρεπε να γίνει: Τι ακριβώς πυροδότησε την ένταση; Τι έγινε πριν το «ντου» στη σκηνή;

«Όσοι ήταν στο θέατρο ξέρουν τι έγινε. Δεν υπήρχε κάτι νωρίτερα, ούτε ειπώθηκε κάτι. Απλά έγινε αυτό που είδατε. Μιλάμε για μία παράσταση».

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, που διατήρησε την ψυχραιμία του σε όλη την διάρκεια του περιστατικού, δεν θέλησε να δώσει μεγαλύτερη αξία σε όσα έγιναν και στάθηκε σε αυτό που πραγματικά πρέπει να «περάσει» ως μήνυμα: «Το βασικό είναι ότι αυτοί έφυγαν μετά από λίγο. Τους έδιωξε ο κόσμος. Εκεί πρέπει να σταθούμε, ο κόσμος μπήκε μπροστά και τους έδιωξε».

Κλείνοντας, ο κωμικός απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον της Σταμάτη και των τραμπούκων ή να προχωρήσει σε κάποια άλλη κίνηση:

«Όχι, από την μεριά μου δεν θα υπάρξει συνέχεια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν γνωρίζω αν θα υπάρξει κάτι από την άλλη μεριά, αλλά δεν ξέρω κιόλας ποια είναι η άλλη μεριά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν θα κάνω άλλο σχόλιο. Ευχαριστώ πολύ».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια