HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βγήκαν τ’ αποτελέσματα για την ποιότητα της θάλασσας στο Βαρικό! Άρση της απαγόρευσης – Καθαρά τα νερά. Καμία μόλυνση…


Φαίνεται πως οι λαλίστατοι θεματοφύλακες των ακτών της Πιερίας, που έχουν ως σκοπό της ζωής τους, εκτός από την δυσφήμιση της Πιερίας, την διαφύλαξη της (δικής τους) αλήθειας, ενώ τις προηγούμενες ημέρες έσκιζαν τα ρούχα τους φωνάζοντας για τις «σκατούλες» που δραπέτευσαν από τον Βιολογικό της Κατερίνης, και για τις διφορούμενες (ή διπλές) αναρτήσεις των αρχών στην «Διαύγεια», έχασαν την μιλιά τους από το μεσημέρι της 9ης Ιουνίου.

Γιατί από τις 14:30 που αναρτήθηκε η απόφαση της άρσης απαγόρευσης της κατανάλωσης οστρακοειδών που προέρχονται από τη Ζώνη Παραγωγής Ζώντων Διθύρων Μαλακίων Βαρικού Λιτοχώρου, μέχρι τώρα ακόμη δεν είδαμε ή διαβάσαμε κάπου κάτι σχετικό.

Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Πέμπτης (9 Ιουνίου 2022) αναρτήθηκε στο «Διαύγεια» η απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πιερίας για την «Άρση υγειονομικών μέτρων για το πρόγραμμα παρακολούθησης των ζωνών παραγωγής αλιείας και μετεγκατάστασης των ζώντων δίθυρων μαλακίων για τη ζώνη παραγωγής Βαρικού Λιτοχώρου Π.Ε. Πιερίας.», με αριθμό ΑΔΑ: ΨΖΟΝ7ΛΛ-ΥΙΜ.

Σε απλά ελληνικά η απόφαση λέει ότι μετά από ανάλυση που έγινε, το αποτέλεσμα των μικροβιολογικών αναλύσεων, όσον αφορά τον πληθυσμό των E. Coliστη (ακατέργαστα λήμματα δηλαδή)  σάρκα των μυδιών, είναι κάτω από τα όρια που ορίζει η νομοθεσία.

Δείτε το επίσημο έγγραφο:


Σχόλιο Kapa News: Μίσει το ταχύ λαλείν, μη αμάρτῃς· μετάνοια γαρ ακολουθεί. (μετάφραση: να μη βιάζεσαι να μιλήσεις για να μη λαθέψεις, γιατί θα το μετανοιώσεις) Βίας ο Πριηνεύς, 625-540 π.Χ., Εκ των 7 σοφών της αρχαίας Ελλάδος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια