HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Και επίσημα ο Νίκος Τσακιρίδης υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Κατερίνης!


Με επιστολή του πριν λίγη ώρα στα τοπικά ΜΜΕ ο γνωστός συμπολίτης μας και επιχειρηματίας κ. Νικόλαος Τσακιρίδης κάνει γνωστή την πρόθεσή του να συμμετέχει και να διεκδικήσει την διοίκηση του Δήμου Κατερίνης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου του 2023.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Τσακιρίδης έχει πολιτευτεί ως υποψήφιος βουλευτής με τον ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) στο παρελθόν.

Η ανοικτή επιστολή του κ. Τσακιρίδη αναφέρει:

Φίλες κι φίλοι,
 
Σήμερα επιβεβαιώνω ότι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης.

Βαθιά πεποίθησή μου είναι ότι ο Δήμος μας, ένας από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, έχει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε να γίνει αντίστοιχα μεγάλος σε όραμα, κουλτούρα και στρατηγικό σχεδιασμό.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να απεγκλωβιστούμε από τα δεσμά που μας κρατάνε πίσω: την πολιτική ανθρωποφαγία, την τοξική μικροπολιτική, τη λογική των κλειστών συστημάτων, την αδιέξοδη σύγκρουση.

Ο Δήμος Κατερίνης βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι προκλήσεων και ευκαιριών.

Ο κόσμος του 21ου αιώνα, ο κόσμος της τεχνολογίας, της διασύνδεσης και της αλληλεπίδρασης μας παρέχει όλα τα εργαλεία ώστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα του τόπου μας, αλλά και να μεταστρέψουμε τα μειονεκτήματά του.
 
Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, και με άμεση συνεργασία όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας, προτίθεμαι να διατυπώσω τις βασικές προγραμματικές θέσεις ενός νέου εγχειρήματος, βασισμένου σε τρεις πυλώνες:
 
Υποδομές – Υπηρεσίες – Δημοκρατική Λειτουργία,
 
και πέντε αδιαπραγμάτευτες αρχές:

Διαφάνεια – Λογοδοσία - Συνεργασία – Αποτελεσματικότητα - Αξιοπρέπεια.

Οι προγραμματικές αυτές θέσεις θα αποτελέσουν το συμβόλαιό μας για έναν Δήμο που θα συμβάλει πρωτίστως στην ευημερία των κατοίκων του.
 
Για έναν Δήμο που δεν θα διαιρεί, αλλά θα κάνει τους Κατερινιώτες περήφανα μέλη μιας μεγάλης, ενεργούς και συμμετοχικής κοινότητας.
 

Νίκος Τσακιρίδης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια